luni, 5 noiembrie 2012

ATMOSFERA DE STUDIU...


           A trecut inca un eveniment frumos la care am participat ca expozant handmade. Am decis sa surprind cu cateva imagini o atmosfera asupra careia sa reflectez in linistea studioului meu. Nu stiu daca reusesc foarte bine dar am sa incerc sa deschid usa unei lumi rezervata celor privilegiati si aici ma refer la adevarati artisti , colectionari de antichitati si creatori de handmade pe car-i uneste pasiunea si perseverenta de a cultiva si de ce nu, de a educa,  publicul iubitor de frumos.
           Le multumesc lor, acestor oameni care au cladit aceasta lume, pe care, eu nestiind macar ca ea exista am descoperit-o ca din intamplare, am imbratisat-o si m-am indragostit iremediabil de la prima vedere.      
                   Va doresc tuturor bucuria de a incerca parfumul timpului si vraja pusa in povestea fiecarui obiect expus. Cautati si explorati aceasta lume plina de nostalgie si  sensibilitate de cate ori aveti ocaziua caci timpul e scurt si clipele de calitate prea putine.
                    In drum spre casa , noaptea tarziu, eu si gandurile mele am surprins inca doua imagini care sa incheie asa cum se cuvine un eveniment care se respecta. In loc de artificii am primit direct de la Dumnezeu, prin intermediari, imaginea Catedralei Ortodoxe din Blaj si fara intermediari, invelita intr-un val tomnatic de ceata, luna de pe cer :)...
                 Nicoleta Piltiu
                  05.11.2012
   


       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu